tisdag, januari 26, 2010

Prime, your time!

Så lyder skidskolans slogan, jag vet inte om jag tycker att den är optimerad. Men killen som driver den är i alla fall ärlig med den. Hans vision med företaget är att det ska vara den bästa skidskolan av två i byn. Han kämpar hårt och är väldigt driven, ser till så att alla har kul och ser verkligen till att folk har en "prime time" när de är med på våra lektioner. Det är kul att jobba på ett ställe som detta istället för att vara på den andra som tydligen ska ha uppemot hundra lärare som inte har så höga krav på sig att göra ett bra jobb utan bara stämplar in gör jobbet och stämplar ut. Här ska man istället ha så roligt som möjligt. Det är också mindre grupper än den andra skolan vilket höjer kvalitén på undervisningen som attan. Bara jobbet inte står i vägen för min egen åkning.
Idag har i alla fall Armin (chefen) visat runt oss nyanställda i de tråkiga backarna för att visa var man kan lära noobs att stå på skidor, har nog snackat mer än vad vi har åkt. Men det är rätt kul saker man får veta man inte skulle få reda på annars om området. Det finns bland annat ett stup där det bor 40 stenbockar mitt i systemet, rätt sweet.
Saknar redan att bara åka vart jag vill dock, men men.

2 kommentarer:

  1. "de tråkiga backarna för att visa var man kan lära noobs att stå på skidor"
    haha! men om du har tur så kanske de du ska lära åka skidor är så kassa att det blir sjukt roligt, så det överväger de tråkiga backarna? :)

    SvaraRadera
  2. haha, ja det finns en riktigt stor chans att det blir så. det verkar kunna bli mycket britter, hehe.
    när är det då åker down under?

    SvaraRadera

Bloggintresserade