torsdag, januari 05, 2012

Ibland när planeterna inte riktigt står i linje och skidsuget inte infinner sig till hundra procent, brukar jag ta med mig stora kameran upp på berget och knäppa lite bilder på vad som råkar befinna sig framför kameran. Idag var en sådan dag och förutom en del träd, berg och snö så lyckades även Gustav befinna sig framför linsen vid några tillfällen. 
Vädret var inte riktigt av den typen man ser i broschyrerna, men det tycker jag ofta främjar för bättre bilder än blåa (tomma) skyar. Dessutom har nog aldrig klarblåa himlar bidragit med några vidare imponerande snöfall. Så idag fick vi en del bra bilder, såväl som några bra svängar. Det var till och med väldigt bra svängar emellanåt. 



















1 kommentar:

  1. Wow, verkligen snygga bilder! Framförallt bilden där Gustav droppar från vänster, asskön dramatik o attack :) Såg att du tagit den med b 2.8, bra gjort att du fick in skärpan. körde du med manuell förinställd, eller automatisk fokusering? Sjukt lätt hänt att skärpan kommer fel, speciellt om man inte har dödssnabb sökare/glugg. Lev väl!

    SvaraRadera

Bloggintresserade