torsdag, mars 17, 2011

Episkt mycket snö idag. Vi började dagen med att möta upp en polare vid namn David strax liftarna öppnat, så vi var ju i hyfsat bra tid. Sedan ställde vi oss i kö och väntade på att en lite högre belägen lift skulle öppna (det är så det funkar här om man inte vill ha uppåkt). Efter närmare en timme kommer en skidpatrull och ropar att det kommer att dröja ytterligare en timme. Så vi stack iväg och körde ett skogsåk som väl var hyfsat, kom tillbaka och ställde oss längst bak. Sådär kul.
När liften väl öppnat och vi kunde dra iväg på det planerade super-åket visade det sig att vår lilla avstickare från kön inte spelat större roll. Vi lade andra spåren i ca: 15 min (ingen aning om tiden egentligen men det kändes som 15) och det var djuuupt. 
Ännu en helt vanlig skitgrym vardag!





 Den breda till höger var vårt hem ett bra tag idag. Men det var det lätt värt!

Taggade killar i kön.

Man ska dock inte glömma att liftköerna här kan vara ganska underhållande. Det går inte riktigt att se på filmen men det är en kille på bräda drar den största vurpa jag sett på "live". Han tappar balansen en bit ovanför en (ca:) tio meters klippa. Grejen med filmen är egentligen publikens (köns) reaktion innan och efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade